Ranking Namn Nivå

Klasserna i Legend Online
Tid :2014-05-12

Krigare

Krigarens mäktiga fysiska styrka och obeveklighet gör honom till en svårslagen motståndare för vem som helst på kontinenten.


När gudarna föll, och med dem krigarnas gud, Stridsguden, slogs dessa mäktiga kämpars värld plötsligt i spillror. När sedan Avgrundens demoner inledde sin invasion av människornas rike stod krigarna handfallna utan Stridsgudens vägledning, och mänskligheten tycktes stå inför sin undergång.

Men så en dag lyckades hjälten Arkrod, likt David i kampen mot Goliat, dräpa Balrogen med sin ståtliga klinga. Återigen tändes hoppet för människorna, och Arkrod blev känd som den heliga svärdmästaren. Många var de män och kvinnor som tog till svärd och började lära sig Arkrods tekniker, och det dröjde inte länge innan ett otal nya krigare, starka nog att hävda sig i kampen mot de mörka krafterna, slöt upp till strid. 

Med sina oöverträffade färdigheter i närstrid kan krigaren få även de mest härdade fiender att börja darra av skräck. Han svingar sitt kraftiga tvåhandssvärd som om det vore lätt som en fjäder både i attack och försvar, och besegras därför aldrig med lätthet. Med sin järnvilja och benhårda fysik låter sig krigaren aldrig rubbas, oavsett om han strider i kvävande värme eller bitande kyla. Otaliga monster kommer kuvas under krigarens svärd i det slutgiltiga kriget.


Magiker

Genom sin starka andliga natur och höga intelligens har magikern alltid representerat visdom och välvilja bland Gaias invånare. När gudsharpan slogs i spillror och gudarna föll försvann även de andliga väsen som kontrollerade de magiska elementen utan spår. Den balans mellan världens alla element som uppehållits i tiotusentals år sattes då plötsligt ur spel, och när sedan Avgrundens monster sjösatte sin invasion blev den elementära obalansen värre än någonsin.

 

Det var i denna kaosets tid som magigudinnan Niluleth föddes. Niluleth var många gånger mer intelligent än oss vanliga människor, och hennes magiska aura var av sällan skådat slag. Hon kom att leda den här av magiker som pressade tillbaka mörkrets makter med sina fantasiska färdigheter i både svart och vit magi.

 

Magikerna utför sin magi på långt avstånd, och deras mest fruktade magi är de blixt- och eldbaserade formlerna, med vilka de kan tygla de även de allra mest bestialiska monstren.

Med sin intellektuella kontroll över de världsliga elementen kan de även generera vit

magi och hela de sina som blivit skadade i strid. Därför är magikern en eftertraktad

vapendragare, likväl som en fruktad motståndare.  

 

Nu stundar det slutgiltiga kriget, och de omutliga magikerna har intagit sina platser på frontlinjen.

Bågskytt
Jägarfolken, som i alla tider levt för sig själva i Gaias avlägsna skogstrakter, har haft pil och båge som huvudvapen sedan urminnes tider. Dessa vindsnabba bågskyttar är oöverträffade när det gäller att oskadliggöra fiender på avstånd.


När de demoniska monstren inledde sin invasion och kröp upp från Avgrunden i stora skaror var det bågskyttarna som först blev varse deras närvaro. De varskodde de andra folken på kontinenten, och med sina pilskurar försvagade de fiendeleden betydligt innan de nådde några tätbebyggda områden.

 

Det var runt den här tiden som Kaya uppenbarade sig för första gången. Kayas teknik med långbågen var något bortom denna värld och hon blev snabbt skogsjägarnas skyddshelgon, och när hon sida vid sida med svärdmästaren Arkrod kämpade för det Jaramanska Imperiets överlevnad blev hon snart huvudperson i ett otal sagor och legender. Efter kriget sågs hon inte mer till, och hennes namn väcker känslor av både saknad och vördnad hos både bågskyttar och andra närhelst hon kommer på tal.

Nu när kriget på nytt blossat upp är bågskyttarna inten sena att sluta upp till strid. Med sina snabba attacker och känsla för var de ska skjuta sina motståndare för att åsamka så mycket skada som möjligt är de fruktade av de mest härdade våldsverkare och monster. Med sina pilar ska de spilla fiendens blod i Kayas ära.