Ranking Namn Nivå

Spelkontroller
Tid :2014-05-12

Allting i Legend Online kan styras med med musen, och generellt är det bara att vänsterklicka en gång för att utföra en viss åtgärd. Exempelvis vänsterklickar du en gång på en byggnad i fästningen för att öppna dess meny, och ute på värdskartan klickar du på den punkt du vill att din hjälte ska ta sig till.

 

Det finns även en mängd kortkommandon du kan använda dig av för att göra din spelupplevelse ännu smidigare. Här följer en lista över de olika kortkommandon du kan använda dig av för att öppna olika menyer (OBS, dessa kortkommandon gäller ej i strid):

 

Q: Vildmarken

T: Smedja

O: Butik

P: Fylgja

A: Trupp

S: Förmågor

F: Vänner

G: Gille

H: Astro

L: Uppdrag

Z: Kampanj

B: Kappsäck

M: Världskarta

Esc: Inställningar

 

När du befinner dig i strid gäller inte samma kortkommandon. I strid låter nummertangenterna 1-5 dig använda förmågor i stridspanelen utan att röra musen, och med tangenterna Z, X och C kan du använda runor i den ordning du monterat dem.


För vissa förmågor har du dessutom möjlighet att få slagbonus; varje gång du använder en av dessa förmågor aktiveras slagbonussystemet. Du uppmanas då att trycka på särskilda tangenter i rätt följd inom en viss tidsram, och om du klarar av det får du en så kallad slagbonus som ökar eller påverkar (positivt) förmågans ursprungliga effekt. För slagbonus använder du piltangenterna (, , , ) eller ”W, A, S, D”-tangenterna.